08/02/2023

“Tasta’m, contes per gaudir amb la boca plena”: un cicle de contes pensats per a adults a L’Hospitalet

El cicle s’inicia aquest divendres amb Nua, Contes eròtics al Centre Cultural Santa Eulàlia

Sherezade[5814] RETALLAT
19/01/2023

El Centre Cultural Santa Eulàlia organitza “Tasta’m: contes per gaudir amb la boca plena”: un cicle de contes pensats per a adults que vol traslladar aquest format cap a un públic madur que també necessita afavorir la seva imaginació i la creativitat mitjançant els sentits. Per fer-ho, també inclourà un maridatge amb tasts de vins, xocolata o infusions, segons determini l’ocasió.

Aquesta activitat tindrà lloc el tercer divendres de cada mes, a les 20.30 hores, fins al mes de març. Hi haurà aforament limitat a vuitanta persones, però no cal inscripció prèvia, s’hi entrarà per ordre d’arribada.

El cicle s’inicia el divendres 20 de gener amb Nua. Contes eròtics amb Sherezade Bardají. Aquest serà un espectacle descarat i poètic construït amb cinc històries definides per la seva naturalesa humana. En aquest espectacle s’explicaran històries del Grup Microlocas, del novel·lista japonès Yasunari Kawabata, de Cuentos prohibidos rusos d’Alexandr N. Afanasiev i contes de creació pròpia. En aquesta ocasió s’oferirà un tast de vins.

El mes de febrer, el divendres 17, el cicle de contes continua amb La Remeis: llegendes d’herbes i beuratges amb Laberta Delpoblet. La Remeis, reconeguda trementinaire i remeiera, arriba a Santa Eulàlia carregada de beuratges màgics, aromes, contes, llegendes i altres xafarderies relacionades amb el món de les herbes remeieres. Aquesta serà una sessió de contes per descobrir els orígens i les creences de les plantes medicinals més populars i també per tastar-ne algunes.

Finalment, el divendres 17 de març, el cicle conclourà amb Contes amb gust de xocolata amb Susagna Navó. Històries de cuina, de menjars i de dones. Amors i desamors. Inspirats en textos d’Isabel Allende, Alain Serres, Laura Esquivel i Pere Estupinyà. S’acompanyarà d’un tast de xocolata.