02/07/2020

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet i de la Unitat “Kilo” de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet, han detingut dos homes al barri de Santa Eulàlia

Els detinguts venien diferents tipus de drogues en el seu domicili ubicat al mateix barri

gggg

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació  de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregati de la Unitat Kilo de Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, han detingut dos homes de 19 i 27 anys, de nacionalitat dominicana i veïns de la mateixa ciutat com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar l’hivern passat quan els agents van tenir coneixement que hi havia un accés freqüent de persones en un domicili situat a l’Avinguda del Carrilet del barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat i que allà s’hi podien estar venent substàncies estupefaents.

Durant la primera fase de la investigació conjunta entre Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet es va poder determinar que eren dos els homes que en el domicili venien substàncies estupefaents, marihuana, haixix i cocaïna, a diferents compradors, ja fossin del mateix barri o a d’altres procedents de la resta de barris de la ciutat.

Cal destacar que, malgrat l’estat de confinament obligatori decretat, lluny de cessar la il·legal activitat de venda de substàncies estupefaents durant l’estat d’alarma, els investigats van continuar rebent compradors a l’habitatge.

Finalment, el divendres 15 de maig els agents van fer l’entrada i escorcoll en el domicili on presumptament es venien les substàncies estupefaents, tutelada pel Jutjat d’Instrucció 2 de l’Hospitalet.

En el domicili els agents van localitzar marihuana i haixix preparats per a la seva distribució, així com bàscules electròniques per al pesatge i venda al detall de les substàncies, motiu pels quals van detenir els dos ocupants del pis.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la  llibertat amb càrrecs dels detinguts.