29/11/2023

Així es despertava el cel aquest divendres a L’Hospitalet de Llobregat

.

ANA MARIA RUANO

FOTOGRAFÍA ANA MARÍA RUANO

17/11/2023


La imatge l’ha captat l’Ana María Ruano, agafada des del barri del Centre de L’Hospitalet, amb un castell de núvols que fa goig, aquest divendres 17 de novembre.

La previsió del temps, n dia més, els núvols cobriran durant tot el matí les comarques de Girona i est de Barcelona. Uns núvols grisos, però amb molt poc gruix, que a tot estirar deixaran quatre gotes molt fines, minses i localitzades en alguns punts del litoral.

Com més cap a l’interior i cap a les Terres de l’Ebre, el matí serà més assolellat, però amb presència d’alguns núvols prims. Durant la tarda, els núvols del nord i est s’aniran esqueixant, però al mateix temps augmentaran per punts del Camp de Tarragona i l’est de la Catalunya Central. A la resta, continuarà assolellat o enteranyinat per núvols prims.

la farga black friday 2023

Les mínimes han baixat en general, tret del litoral i les Terres de l’Ebre.  Les màximes baixaran també arreu del país, tret de la Costa Daurada. L’absència de vent de mestral, dijous, l’arribada de vents més humits que bufaran de mar cap a terra i la presència dels núvols faran que les temperatures màximes baixin entre 2 i 6 graus en punts de l’est del país. Les temperatures més altes del dia tocaran els 22 ºC al sud del país i, localment, els 23 ºC al Baix Ebre o al Montsià. FONT DEL TEMPS: CANAL 324