06/06/2023

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat l’exposició de la Colla Jove de L’Hospitalet

.

Castellers 1 (2) PORTADA
16/10/2021

La Farga en viu!

Amb motiu del vintè aniversari de la Colla Jove de l’Hospitalet, el passat dilluns 27 de setembre s’inaugurà a l’Auditori Barradas una exposició castellera.

La Colla va complir l’any passat les seves dues dècades d’història, però a causa de la pandèmia va haver d’ajornar fins ara la commemoració. La mostra exposa la història d’aquests 20 anys a través de fotografies, roba i altres elements. A més, permet que els infants s’endinsin en el món casteller de la ma d’una castellera virtual, la Laia, que els condueix per tota l’exposició. L’alcaldessa, Núria Marín, l’ha va visitar aquest dijous.

Es podrà visitar fins al pròxim 28 d’octubre i hi podreu trobar un repàs de la història castellera a la ciutat, fotografies, així com molta informació divulgativa del que és el món casteller.

Per fer-la més dinàmica, durant el recorregut mitjançant codis QR, podreu accedir a diferent contingut audiovisual que us ajudarà a completar l’experiència.

La pandèmia ha afectat directament al món casteller, i la seva activitat es va veure totalment paralitzada. Aprofitant les festes de la Mercè a Barcelona,i Santa Tecla a Tarragona a finals del mes de setembre, es va poder reiniciar la seva activitat encara que amb certes limitacions.