06/06/2023

Festes de Gràcia 2022: Programa activitats, concerts i horaris

Entre el 15 i el 21 d’agost

Gracia Portada
14/08/2022

Entre el 15 i el 21 d’agost, la Vila de Gràcia viurà de nou la seva festa major. Es recupera la normalitat i el format d’abans de la pandèmia amb una programació que inclou més de 900 activitats.

La festa es reinventa més familiar, inclusiva i lliure d’agressions masclistes, amb un munt d’activitats programades per a totes les edats, fidel als valors que la caracteritzen, com un element de cohesió social i de veïnatge. Al llarg de tot l’any, la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia han estat treballant conjuntament per fer una programació que inclou activitats amb perspectiva de gènere i mesures d’adaptació per a les persones amb discapacitat com ara la llengua de signes i la subtitulació.

L’organització de la festa suposa el punt àlgid de la vida associativa del barri i representa d’alguna manera l’expressió màxima de la identitat gracienca. Enguany es presenta el Lleó de Gràcia, una nova figura festiva de la Festa Major, i es faran visites guiades a la Torre del Rellotge. L’expresidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, Carla Carbonell, és la pregonera d’unes festes que tindran un total de 23 carrers guarnits.

La Farga en viu!