02/02/2023

L’Hospitalet commemora avui un fet històric que va canviar una guerra, el futur de Catalunya i d’Espanya: El Conveni de L’Hospitalet de 1713

Aquest diumenge 23 d’octubre

MUSEU RECREACIO PORT

Novena jornada de recreació històrica sobre els fets de la Guerra de Successió i la signatura del Conveni de L’Hospitalet de 1713. Amb aquesta iniciativa volem obrir les portes del Museu per apropar el coneixement de tot un seguit d’aspectes militars i de vida quotidiana a L’Hospitalet de l’època: indumentària, armament, costums, documents, relats, etc.

Amb la recreació històrica, interpretada per la Colla d’en Jaume Duran – Trabucaires de L’Hospitalet i pels Miquelets de Catalunya, volem omplir de colors, sorolls i personatges l’entorn del Museu, tot apropant-nos a grans i petits perquè puguin conèixer més i millor aquesta època transcendent de la nostra història.

La Farga, Rebajas

Data: 23/10/2022 Hora: 11 h. Duració aprox.: 2 hores i 30 minuts. Tipus d’entrada: Lliure Organitzadors: Museu de L’Hospitalet – L’Harmonia Lloc: MUSEU DE L’HOSPITALET – L’HARMONIA PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L’Hospitalet de Llobregat)

Si quieres que publiquemos tus fotos retrospectivas de L'Hospitalet o el Baix Llobregat, nos las puedes enviar por correo electrónico a tot-hospitalet@tot-hospitalet.cat