02/12/2022

L’Hospitalet inaugura el tradicional pessebre instal·lat al vestíbul de l’Ajuntament

Ja es pot visitar

L’alcaldessa,  Núria Marín, va visitar el pessebre institucional que any rere any  s’instal·la al vestíbul de l’Ajuntament de L’Hospitalet i que és obra de Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà, un grup de joves pessebristes vinculats al Col·legi Xaloc. El pessebre de sobretaula es manté en la mateixa línia clàssica dels anys anteriors, tot i que guanya realisme amb la substitució d’algunes figures i edificis del paisatge.

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga

El pessebre es podrà visitar des d’aquesta tarda i fins al 4 de gener, en els horaris següents: de dilluns a divendres, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes, d’11 a 14 hores. Els diumenges i festius resta tancat.


La XXIX Mostra Pessebrista


Dimecres, 1 de desembre, s’inaugura a l’edifici de l’Harmonia del Museu de L’Hospitalet la XXIX Mostra Pessebrista de L’Hospitalet, que en la present edició està dedicat al món del Playmobil. Es tracta d’una de les tradicions més arrelades del Nadal a la ciutat i que presenta una mostra de diorames, naixements tradicionals i interpretacions modernes del pessebre clàssic, realitzades per diferents artistes locals i col·lectius vinculats a la ciutat.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores, amb el recital de poesia El Nadal i els poetes, a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic. La Mostra Pessebrista es podrà visitar fins al 9 de gener.