31/03/2023

Gaudeix de l’estiu a L’Hospitalet amb les activitats del «Summer Experience»

.

Summer experience
28/06/2021

El Summer arriba als carrers i a les places de tots els districtes amb activitats culturals i d’oci per passar les tardes d’estiu. Els jardins de Can Sumarro i el Centre Cultural Tecla Sala al Districte I; el parc de la Marquesa al Districte II, la plaça de Maria Artigal, Can Trinxet, el parc de l’Alhambra i la plaça dels Veïns, al Districte III; el Centre Cultural la Bòbila, les places de la Carpa, la Bòbila, de la Llibertat i Eivissa, l’avinguda de la Primavera, els Blocs Florida i l’esplanada del parc de les Planes als districtes IV i V, i el parc de Bellvitge i el Centre Cultural, al Districte VI, són els principals escenaris on es desenvoluparan les activitats.

Els jardins de Can Sumarro són un bon escenari per a les observacions astronòmiques i les conferències científiques al voltant del planeta Mart i l’existència de marcians; per veure’ls de prop és imprescindible assistir al taller per saber construir coets. El 7 de juliol hi haurà tota una jornada dedicada als tales tracks: caravanes, carros amb envelats i artefactes de contes, màgia i circ. També es faran de sessions de zumba en família (28 de juliol).

A Collblanc-la Torrassa conviden a descobrir el jardí secret que amaga el parc de la Marquesa, un jardí amb música, arts escèniques, monòlegs…, propostes d’estils diversos per fer volar els sentits. Amb l’actuació dels grups de pop-rock de l’EMMCA (9 de juliol); l’actuació del duet David Gnaposs & Paquito Sex Machine Groove (16 de juliol) o el flamenc fusió de Kejaleo (17 de juliol), entre altres propostes.

La Farga, Modad Primavera-Verano

Can Trinxet serà l’escenari de l’homenatge a les més de 1.500 dones que van treballar a la fàbrica per part de dones treballadores del món de la cultura. Serà el 20 de juliol amb l’actuació de la Balkan Paradise Orchestra, integrada per 11 dones instrumentistes de vent i percussió que comparteixen la passió per la tradició balcànica, i l’espectacle Violetes, un cabaret de circ multidisciplinari de dones que volen donar visibilitat a la figura de la dona en el context del circ.

La música puja al terrat del Centre Cultural la Bòbila per celebrar el 25è aniversari de La Universal, amb les actuacions de La Maravillosa Cabeza Parlante i Ovvo (3 de juliol). El circ i el cabaret completen l’oferta del Summer als districtes IV i V.

El parc de Bellvitge acull el concert de folk d’El Sac Volcànic (2 de juliol) i el cant i ball flamenc de la Cia. La Lunares amb Pureza, el nou espectacle de la jove promesa del ball flamenc de Bellvitge (9 de juliol). En el mateix escenari se celebrarà el cicle de concerts de rap amb Urban Skills (3, 10 i 17 de juliol)

Les activitats respectaran les mesures sanitàries marcades en cada moment pel Procicat. Es farà un registre d’assistents a l’entrada, serà obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància interpersonal i fer servir gel hidroalcohòlic.