20/03/2023

Jordi Ramos i Carles González guanyen la 35a edició de les Beques L’Hospitalet

S’encarregaran d’investigar el paper de l’Hospital Universitari de Bellvitge i la història i l’evolució del conjunt arquitectònic de la Remunta

La Remunta

Imatge de la Remunta

13/01/2021

Jordi Ramos i Carles González seran els responsables de la investigació dels dos temes proposats en la 35a edició de les Beques L’Hospitalet per a llicenciats universitaris, que concedeix l’Ajuntament, destinades a promoure l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials. 

Jordi Ramos ha obtingut la beca per fer un estudi al voltant de l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’evolució al llarg del temps i la importància de la seva implantació a la ciutat de L’Hospitalet des del punt de vista sanitari i social pel que fa a l’assistència, la recerca i la docència.  

La investigació de Carles González se centrarà en la història i l’evolució del conjunt arquitectònic de la Remunta, les edificacions existents i les que ja no hi són. L’estudi ha d’incloure una anàlisi de l’evolució constructiva, les diferents activitats que ha acollit al llarg del temps i la contextualització històrica.  

L’import de les beques és de 3.000 euros cadascuna. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir de l’endemà de l’acceptació de les beques.