28/11/2022

Joan Juncadella i Josep Pereira, dos hospitalencs que estimen Collblanc i la Torrassa: són les ànimes de l’entitat Espai de Cultura C-T, Terrarios Albos»

.

Joan Juncadella 2 (2)

Josep Pereira primer per l'esquerra i Joan Juncadella

Tant en Joan com en Josep tenen un esperit dinàmic i emprenedor. Estimar la ciutat de L’Hospitalet, i el barri de Collblanc i la Torrassa, els va empentar a organitzar un seguit de conferències per divulgar el patrimoni de Collblanc i la Torrassa, i facilitar el seu coneixement, elements necessaris per fomentar un sentiment de pertinença entre els veïns i les veïnes.

La bona acollida de públic a les xerrades, dins la sala d’actes de la històrica Biblioteca Josep Janés, els va portar aquest any a ampliar els temes a tractar en les conferències: Salut, presentació de llibres d’autors locals…

En tombar de les vacances d’estiu tenen preparat un programa ampli de temes, activitats socials, i culturals que segur que seran de l’interès dels veïns i de les veïnes de Collblanc i la Torrassa:

Setembre: Aplecs de diversos esbarts al parc de la Marquesa. Conferència a càrrec de Gerard Lara del cicle dedicat a l’arquitecta Ramon Puig i Gairal
Octubre: Conferència debat sobre el projecte PDEU-BIOPOL. Conferència d’Estrella Ambrojo
Novembre: Visita guiada a l’església de Sant Ramon Nonat a càrrec de la Roser Piñol, un dissabte al matí. Conferència de Joan Camos, Immigració – L’Hospitalet, Ciutat acollidora?.
Desembre: Conferència, Nicolas Cortès, Moviment obrer a L’Hospitalet

Joan Juncadella i Josep Pereira