31/03/2023

L’Hospitalet celebrarà aquest diumenge l’acte de cloenda dels Cursets infantils de Sardanes

.

cloenda cursets 2023 ok_page-0001 RET

Imatge cedida per la Coordinadora Sardanista de L'Hospitalet. L'empresa editora de el TOT L'HOSPITALET, no es fa responsable dels drets d'imatge, advertint els autoritzadors. La Coordinadora Sardanista de L'Hospitalet ha comunicat a el TOT L'HOSPITALET, que té l'autorització de les famílies dels menors d'edat que apareixen en la foto i que donen permís per la seva publicació.

08/03/2023

Un dels reptes de la Coordinadora Sardanista de L’H és l’ensenyament de la sardana. Fer que estigui present a escoles, centres socials i entitats de la ciutat que ens ho demanen…és cada any tot un repte.

Aquest any, aquest repte encara ha estat més gran, doncs ho havíen de reprendre després de l’aturada de 2 anys per la pandèmia. La sardana triada per l’exhibició de les escoles ha estat la “Darth Vader buscant l’arca perduda” de la cobla Contemporània.

Peça atrevida i arriscada per qui no està habituat a les adapta- cions modernes, però que ha fet que els més joves (i també els monitors…) gaudissin d’allò més aprenent a puntejar, amb una melodia alegre, amb molt de ritme i que per a ells és molt familiar.

La Farga, Modad Primavera-Verano

Fer avançar la sardana, uneix generacions; demostra que la sardana pot ser oberta als nous temps com ho varen ser en el seu moment les obres de grans compositors.

Agraïm sincerament la tasca de tots els monitors durant aquests mesos de curs i esperem que tots plegats gaudim d’aquest dia de festa a la plaça de la nostra ciutat. Farem una rotllana molt gran!

Mercè Tubau Audi

Presidenta Coordinadora Sardanista de L’H

Mercè Tubau
Imatge cedida per la Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet. L’empresa editora de el TOT L’HOSPITALET, no es fa responsable dels drets d’imatge, advertint els autoritzadors. La Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet ha comunicat a el TOT L’HOSPITALET, que té l’autorització de les famílies dels menors d’edat que apareixen en la foto i que donen permís per la seva publicació.