31/03/2023

Vermut literari en record a Almudena Grandes a la Biblioteca de Can Sumarro de L’Hospitalet

.

ALMUDENA JPG
26/11/2022

Hem volgut dedicar un dels vermuts poètics del festival al record i la memòria d’Almudena Grandes, acròbata de l’edició 2014 del festival. Vam coincidir amb ella dues vegades més, una d’elles com a públic d’una de les edicions madrilenyes del festival. Encara recordem com s’estranyava que l’haguéssim convidat a participar d’un festival de música i poesia, però, si llegiu atentament les seves novel·les, descobrireu com la seva manera d’escriure manté un ritme i una cadència d’arrel poètica.

L’acte estarà conduït per la directora del festival, Vanessa Martín, i comptarà amb les participants del Club de Lectura Almudena Grandes de la Biblioteca Can Sumarro. Si t’hi vols sumar, només cal que vinguis amb un breu fragment de la seva obra i el comparteixis amb nosaltres en aquesta trobada de record i homenatge a l’autora.

Entrada lliure fins a completar aforament. Data: 26 de novembre de 2022 Hora: 12:30 Duració aprox.:1 hora Tipus d’entrada: Lliure Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro) C. Riera de l’Escorxador 2  (L’Hospitalet de Llobregat)

La Farga, Modad Primavera-Verano