28/11/2022

L’Hospitalet-Mostra de teatre amateur «L’H fa teatre 2022»: Companyies participants, obres, horaris, i compra d’entrades

Del 4 al 9 de juny

Menudo funeral – Los Jeremías

Data: 4 de juny de 2022 Hora: 19 h Duració aprox.:1 hora 30 minuts Tipus d’entrada: Pagament
Preu: 6 € Lloc: Teatre Joventut Obra còmica adaptada per “Los Jeremías” per a teatre. Basada en la idea original de la pel·lícula “Un funeral de muerte” (2007).

¡Ríe, sé feliz! – Associació cultural La Trama

Data: 4 de juny de 2022 Hora: 19 h Duració aprox.:1 hora 30 minuts Tipus d’entrada: Pagament
Preu: 2 € Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal(Centre Cultural Bellvitge-Gornal)
PL Cultura 1, ET pis  (L’Hospitalet de Llobregat) Un bon grapat d’escenes, cançons, acudits, situacions, etc… de les què en gaudirem durant una bona estona i que en resum seguiria aquest guió:

Fuita – Grup de teatre Picarols

Data: 4 de juny de 2022 Hora: 19:30 h Duració aprox.:2 hores Tipus d’entrada: Pagament
Preu: 6 € Lloc: Teatre Joventut

Un polític, una venedora, un pistoler, una puta i un iaio, tots ells amaguen secrets que aniran sortint a la llum a mida que avanci l’obra. Una fuita… de diners? de gas? de valors? Fuita es una comèdia on res és el que sembla.

La casa de Bernarda Alba – Associació cultural Amunt el Teló

Data: 5 de juny de 2022 Hora: 18 hDuració aprox.:1 hora 35 minuts Tipus d’entrada: Pagament
Preu: 6 € Lloc: Teatre Joventut Drama de les dones dels pobles d’Espanya.
Bernanda Alba decideix portar el dol més rigorós després d’enviudar per segona vegada als seixanta anys. Dol que també imposa a les cinc filles, les quals són víctimes de la rigidesa i autoritat de la mare.

Suegras bárbaras – Gornal Teatre

Data: 5 de juny de 2022 Hora: 18:30 hDuració aprox.:1 hora 20 minuts Tipus d’entrada: Pagament
Preu: 6 € Lloc: Teatre Joventut Una obra còmica on l’humor i els embolics són els protagonistes. Amb una extraordinària posada en escena viurem els embolics d’una parella feliç, que ha de suportar les malifetes de les seves estimades sogres, amb la finalitat de que es separin, ja que pensen que la diferència d’edat entra ambdós els portarà a un fracàs matrimonial. Amb tot això, les sogres es converteixen en un veritable malson per Daniel i Bárbara. Potser més d’un es veurà identificat.

La Festa – Companyia Platea

Data: 8 de juny de 2022 Hora: 20 hTipus d’entrada: Inscripció prèvia Lloc:Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L’Hospitalet de Llobregat) Una obra que vol reflexionar sobre l’oci nocturn i les violències cap a les joves.

L’Escriptora – Imagina

Data: 9 de juny de 2022 Hora: 19 h Tipus d’entrada: Inscripció prèvia Lloc:Teatre Joventut Una escriptora demana a un científic que la porti amb una màquina del temps a èpoques passades per agafar material per escriure la seva novel·la.