15/08/2022

El Centre Catòlic i l’Aese, donen per finalitzada la temporada

Els equips masculins del Centre Catòlic i de l’AESE tenen garantida la permanència a la Copa Catalunya

Segons ha publicat el canal lhdigital, els equips masculins del Bàsquet Centre Catòlic i de l’AESE tenen garantida la permanència a la Copa Catalunya després que la Federació Catalana hagi decidit donar per acabades les competicions. El dubte és saber ara quan es posarà en marxa la nova lliga 2020-2021.

La Copa Catalunya ha baixat la persiana per aquesta temporada. Una decisió que els dos equips masculins de la ciutat que lluiten a la categoria titllen d’encertada.

Per a Raúl Rubio, entrenador del Catòlic, ha estat un bon any ja que “sempre hem estat entre els 5è i el 9è classificat, mai en places d’ascens o de descens. El més normal hagués estat acabar a lliga de la mateixa manera. Per tant el balanç és molt bo. Era un equip nou a la categoria amb la meitat de la plantilla de l’anterior temporada”.

De la seva banda, David Muñoz, tècnic de l’AESE també es pot qualificar de bona la temporada: “pel basket average en el moment de la suspensió estàvem fora de les places de promoció de descens. Només per això hem d’estar contents. Ha estat un any d’aprenentatge tant pels jugadors com per el staff tècnic.”

De cara a la temporada vinent aposten per ampliar el nombre de grups a Copa Catalunya i d’aquesta manera tenir programats menys partits pel que pugui passar.

David Muñoz i Raúl Rubio seguiran sent els entrenadors d’AESE i Centre Catòlic la propera temporada. Unes decisions avalades pels bons resultats.

Informació editada pel canal lhdigital