20/03/2023

Bon cap de setmana competitiu del Club Natació L’Hospitalet!

A la piscina del CN Sant Andreu, i del CE Mediterrani

CN L'H
13/11/2019

El passat diumenge 10 de novembre va tenir lloc a la piscina de 50mts del Club Natació Sant Andreu la 2a jornada de lliga infantil, primera competició en piscina llarga de la temporada amb vistes a preparar el Campionat de Catalunya Infantil de desembre. Els  nedadors i nedadores del Club Natació L’Hospitalet van nedar un gran número de proves competint en cada una d’elles al seu millor nivell.

2a Jornada Lliga Alevina 2019-2020

Dissabte 9/11 es va celebrar la 2a jornada de lliga alevina a les instal·lacions del @cemediterrani on els nostres esportistes van demostrar que aquesta temporada té molt bona pinta!!! Enhorabona i a seguir treballant!!!#cnlh #cnlhswim #cnlhnatacio #cnlhnatacioalevi #swim #natacio #somcnlh #femcnlh #clubnataciohospitalet #temporada2019_2020

Publicada por Club Natació L'Hospitalet en Lunes, 11 de noviembre de 2019

Així mateix el dissabte 9 de novembre es va celebrar la 2a jornada de lliga alevina a les instal·lacions del CE Mediterrani a on les nadadores i els nadadors del CN L’Hospitalet van demostrar que aquesta temporada té molt bona pinta. Enhorabona i a seguir treballant.