10/08/2022

«El barri de Bellvitge està recuperant la seva vida, la seva economia i el que és més important, la seva gent».

El fotògraf Néstor Rives, ens apropa al mercat municipal del barri. Gaudiu de les imatges

El fotògraf Néstor Rives ens va presentar el 21 de maig un nou reportatge que va publicar a la pàgina «Humans of LH» i que ens ofereix la possibilitat de «treure el nas» a diverses zones de la ciutat i de cóm els veïns estan vivint aquest retorn a la normalitat.

En Néstor ens diu: «El barri de Bellvitge està recuperant la seva vida, la seva economia i el que és més important, la seva gent».

Aquesta sèrie de fotografies fa referència a la fase 0 de la desescalada on el denominador comú és el mercat municipal del barri i el seus voltants. A través dʼaquestes fotografies es veu com el barri es va refent poc a poc, però malgrat les ganes de la gent per seguir tirant endavant, encara apreciem com moltes parades i negocis segueixen tancats.

Es produeix així un xoc de «contrastos» visuals entre una crua realitat de com està començant a afectar aquesta crisi envers els veïns/es que segueixen veient la llum al final del tunel cada vegada més a prop, per tal de tornar a recuperar al màxim lʼessència del barri.

Text i imatges: Humans of L’H. Centre Cultural La Bòbila.