02/12/2022

“Herbolari Camps” de Santa Eulàlia, y el “Celler 1912” del centre de L’Hospitalet, vuelven a prestar servicio a sus clientes.

Con horarios adaptados al confinamiento, y medidas de seguridad para preservar la salud de empleados y clientes

HERBOLARI CAMPS torna a obrir amb » l’horari especial» de dilluns a dissabte de 8.30 a 14.30h, fins nou avis i de manera responsable i seguint les mesures de seguretat per protegir als clients i treballadors i per la declaració de l’estat d’alarma Covid-19.


Per la vostra comoditat podeu fer les comandes al telèfon i Whatsapp 933 31 47 44, i a més ara amb servei a domicili !!??

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga

#herbolaricamps #santaeulaliacomerç #comerçdeproximitat #compraalbarri #joemquedoacasa

Bon dia amics i amigues!

CELLER 1912, Ės un plaer per a nosaltres informar-vos que desprės d’unes poques setmanes de confinament, hem decidit tornar a obrir les portes del celler. Evidentment prenent totes les precaucions possibles i respectant totes les indicacions.

Aixi desde avui mateix podreu realizar les vostres compres en l’horari indicat. Degut a les restriccions, de moment nomes obrirem com a botiga. Esperem que ben aviat podem tornar a oferir el nostre servei habitual i tots i totes podem tornar a passar grans estones junts.

Comentar-vos tambė que per ajudar a passar aquests moments dificils, desde avui mateix començarem a preparar els nostres PINXOS, perque us els podeu endur a casa i fer un vermut com cal.

El dimecres el dedicarem a oferir servei a domicili, per les persones mes vulnerables, i pels que no podreu venir a la botiga mentre duri el nou horari. Aixi els dimecres ens adaptarem a l’horari que us vagi ve a vosaltres.

Per posar-vos en contacte per sol.licitar el servei a domicili o simplement per fer una comanda, us deixem el nostre telefon: 93 338 32 13 , o 605 33 52 82 (tambe watsap).

Una forta abraçada a tots i totes. Cuideu-vos molt i ens veiem aviat!