06/06/2023

Alternativa d’Esquerres a L’Hospitalet comença a treballar en el programa de les eleccions Municipals 2023

Ho fa amb la participació de veïns, veïnes i agents socials de la ciutat

ALTERNATIVA 2
28/11/2022

La candidatura municipalista d’esquerres de la segona ciutat de Catalunya, ha començat un procés participatiu amb veïnes, veïns i agents socials de la ciutat. Sota el lema »Construïm l’Hospitalet que volem» han realitzat una jornada programàtica amb diferents espais sectorials on han abordat problemàtiques com l’Urbanisme, els drets socials i els serveis públics.

«Volem construir una eina de ciutat per fer un Hospitalet més social, més just, més eficient i amable per a poder viure unes vides dignes«, afirmen des de la candidatura. Temes com la percepció d’inseguretat, la cura de l’espai públic, la manca de serveis públics i equipaments i la manca d’accés a l’habitatge entre altres drets fonamentals, han ocupat la centralitat d’aquesta jornada.

lAlternativa d’Esquerres es vol consolidar políticament com a projecte de base i de proximitat, vers el model dels partits »televisius». Aquesta consolidació també és a escala humana, sumant dia a dia a més persones referents, implicades i lluitadores de l’Hospitalet de Llobregat. L’Alternativa d’esquerres ha aconseguit aglutinar persones molt diverses amb trajectòries diverses en post de la construcció d’un l’Hospitalet digne, units pels valors d’una Esquerra feminista, ecologista i social, afegeixen des de la candidatura.

La Farga en viu!