06/02/2023

El Carnestoltes arriba a L’Hospitalet, amb un programa farcit d’activitats a tots els barris de la ciutat.

Amb EL TOT L’HOSPITALET teniu tota l’agenda del Carnestoltes 2020

Carnestoltes Exortat
12/02/2020

Dijous Gras, 20 de febrer

Sanfeliu

18 h             Animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. A la plaça de les Comunitats i al CC Sanfeliu. Ho organitza: AV Sanfeliu.

Dissabte, 22 de febrer

Bellvitge

De 10 a 22h  Fira d’artesania, gastronomia i restauració. Al passeig de la Baldosa. Ho organitza: Comissió de Festes Bellvitge – la Marina.

21.30h          Concurs de DJ horteres. Al passeig de la Baldosa. Ho organitza: Comissió de Festes Bellvitge – la Marina.

El Centre – Sant Josep

17 h             Rua de Carnestoltes. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, c. Major, c. d’Enric Prat de la Riba i parc de la Serp, on es farà el lliurament de premis i disco mòbil fins a les 22 hores. Ho organitzen: La Talaia, Associació per les Festes del Centre i Comissió de Festes de Sant Josep.

Sanfeliu

17.30 h                  Rua de Carnestoltes, amb sortida i arribada a la plaça de les Comunitats. Recorregut pels carrers de Valeta, Miralta, Alt, del Rei En Jaume, de Sanfeliu, de Rubidi, de Cornellà i de Valeta. Ho organitza: Associació de Veïns Sanfeliu.

Collblanc – la Torrassa

17 h                       Rua de Carnestoltes pels carrers del barri, amb sortida i arribada a la plaça Espanyola on, a les 18.30 h, hi haurà ball popular amb orquestra i lliurament de premis. Recorregut pels carrers del Progrés, d’Occident, de la Creu Roja, de Llançà, de Pujós, de Llobregat i de la Mare de Déu dels Desemparats. Ho organitza: Comissió de Festes La Gresca.

Gornal

17.30 h         Rua de Carnestoltes, animació, trofeus i xocolatada. Concentració a l’avinguda de Carmen Amaya, davant del Centre Cívic. Ho organitza: Comissió de Festes del Gornal.

La Florida

17.30 h         Rua de Carnestoltes, amb inici a la plaça dels blocs de la Florida i final a la plaça d’Eivissa. Ho organitza: Comissió de Festes de la Florida.

Pubilla Cases

16.30 h         Rua de Carnestoltes, amb inici a la plaça de la Bòbila i final a la plaça d’Eivissa. Ho organitza: Comissió de Festes de Pubilla Cases.

16.30 h         Rua de Carnestoltes, amb inici a la plaça de la Bòbila i final a la plaça d’Eivissa. Ho organitza: Club d’Esplai de Pubilla Cases.

Diumenge, 23 de febrer

Can Serra

De 9 a 15h   Concentració de comparses a la plaça de la Carpa. Rua pels carrers de Can Serra, amb final a la plaça de la Carpa, on es farà la lectura del pregó, el lliurament de premis a les millors comparses i disfresses i crema del Carnestoltes. Ho organitza: Grup de Festes de Can Serra.

Bellvitge

De 10 a 22h  Fira d’artesania, gastronomia i restauració. Al passeig de la Baldosa. Ho organitza: Comissió de Festes Bellvitge – la Marina.

11.30 h         Rua de Carnestoltes, amb sortida des de davant de l’ermita de Bellvitge, i arribada a la plaça del Mercat (13 h), on es farà la desfilada de disfresses i comparses. Ho organitza: Comissió de Festes Bellvitge-la Marina.

12 h             Rua boliviana de Carnestoltes. Sortida des de la travessia Industrial amb l’avinguda de la Fabregada i arribada a la plaça del Mercat (14 h), on es farà la desfilada de disfresses i comparses. Ho organitza: Comissió de Festes Bellvitge-la Marina, amb la col·laboració de la Unió de Folkloristes Bolivians.

19 h                       Judici i crema de Carnestoltes.

Dimecres de Cendra, 26 de febrer

El Centre

17 h             Desfilada i enterrament de la sardina. Recorregut: carrers de Digoine, de la Reforma, de la Riera de l’Escorxador, del Xipreret, Major; plaça de l’Ajuntament; carrer Major; rambla de Just Oliveras; avinguda de Josep Tarradellas i Joan, i camí de la Fonteta, on es farà l’enterrament. Ho organitza: Gent de Pau.

Sanfeliu

18 h             Cercavila pel barri: plaça de les Comunitats, carrers de Miralta, de Valeta i plaça de les Comunitats. Enterrament de la sardina, animació infantil i comiat del Carnaval. Ho organitza: Associació de Veïns Sanfeliu.