19/08/2022

L’Hospitalet: Tres actividades para realizar en familia estos próximos días

.

FAMILIA PORTADA 1700

FOTO BIBLIOTEQUES DE L'HOSPITALET

Edició Especial Un Conte i Quatre potes per a famílies de l’Associació Afanoc

Edició Especial Un Conte i Quatre potes per a famílies de l’Associació Afanoc
Una lectura amb gossos, per a aquelles famílies llurs metges els indiquen que poden començar a fer vida normal, a sortir al carrer sense por i a tornar a ser nens que caminen cap a la salut complerta.
Dissabte, 30 d’abril, 7 i 28 de maig. Data: 28 de maig de 2022 Lloc: Biblioteca de Bellvitge(Biblioteca de Bellvitge) PL Cultura 1  (L’Hospitalet de Llobregat)

Taller infantil: Construïm un molinet de vent, a càrrec d’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona)

Aquest taller ludicopedagògic vol fer reflexionar al grup sobre la problemàtica de la generació d’energia i el canvi climàtic a través d’una activitat dinàmica que utilitza les manualitats. Durant el taller es pintarà, retallarà i s’acoblarà un molinet de vent i s’aprofitarà per parlar de la problemàtica associada a la generació d’energia. Per últim, es reforcen els hàbits de consum responsable d’energia. Per a nenes i nens a partir de 6 anys. Activitat gratuïta amb inscripció.

Data: 1 de juny de 2022 Hora: 17:30h. Duració aprox.:1 hora 30 minuts Tipus d’entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït Lloc: Biblioteca Josep Janés(Biblioteca Josep Janés) C. Doctor Martí i Julià 33  (L’Hospitalet de Llobregat)

Festa Major de Santa Eulàlia: Somriu, amb Santi Rovira

Un espectacle ple de contes, cançons… i somriures! A la placeta exterior del Mercat Municipal de Santa Eulàlia, davant del Bibliomercat. Data: 1 de juny de 2022 Hora: 18:00 H Duració aprox.:1 horaTipus d’entrada: Lliure Lloc: Bibliomercat de Santa Eulàlia (Bibliomercat de Santa Eulàlia ) Carrer Muns 2  (L’Hospitalet de Llobregat)