02/02/2023

L’ús responsable de les pantalles centra la programació jove de maig a L’Hospitalet: Guia d’activitats, i horaris

.

uso-responsable-de-pantallas-1024x809 PORTADA
11/05/2022

L’Oficina Jove posa en marxa aquest mes una programació d’activitats destinades a sensibilitzar la població jove sobre els usos constructius dels mòbils, ordinadors, xarxes i jocs en línia. D’aquesta manera es volen evitar problemes associats a l’ús vinculat a l’assetjament, el consumisme, l’aïllament o la disminució de les relacions directes.

Així, es faran, entre d’altres, tallers per reflexionar sobre l’assetjament a través de les xarxes socials i la utilització de les càmeres fotogràfiques dels dispositius i es mostrarà, a partir d’aquesta setmana, una instal·lació creativa a l’exterior de la seu de l’Oficina Jove, a la Casa dels Cargols.

La Farga, Rebajas

A banda d’això, la programació d’activitats també té en compte l’agenda del jovent en aquestes dates i ofereix tallers per afrontar les proves de selectivitat, per acompanyar el procés de preinscripció a la formació professional, per orientar a qui acaba els seus estudis cap al mercat laboral i sobre pràctiques professionals a l’estranger, entre d’altres.