02/02/2023

L’Associació Alpi organitza una tómbola solidària el 9 de novembre

Alpi és una associació dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel•lectual

ALPI
31/10/2019

L’associació Alpi amb la col•laboració del Grup de Botiguers Centre Sant Josep recullen aquests dies articles i productes per fer una tómbola el dia 9 de novembre i comprar així una furgoneta nova ja que l’actual és molt antiga per a l’entitat.

Un grup d’integrants de l’associació Alpi han visitat diverses botigues del barri del Centre, on els han fet una donació d’articles que posaran a la venda per portar a terme la tómbola solidària, que es farà a la seu de l’entitat.

Entre els productes estrella hi ha donacions d’una pilota signada pel jugador del FC Barcelona, Jordi Alba, o un telèfon mòbil d’última generació. La tómbola d’Alpi, una associació dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel•lectual, serà dissabte 9 de novembre, jornada de reflexió, de 5 de la tarda a 8 del vespre.

La Farga, Rebajas

ALPI es una associació fundada a l’any 1968 per pares i mares amb fills amb discapacitat intel·lectual. En aquell moment van crear una escola, donat que no existia aquest recurs pels seus fills, amb el creixement dels seus fills, van anar creant nous recursos en funció a les seves necessitats. Van fundar un centre laboral. Des de fa uns anys, i en la mesura que les famílies es fan grans van veure necessari crear un altres recursos: una llar residència perquè els seus fills i filles poguessin estar atesos quan ells ja no hi siguin