31/03/2023

Col·legi Alpes, 56 anys educant persones que deixen empremta a L’Hospitalet

Us convidem a que ens conegueu a les portes obertes el 5 de març

ALPES
27/02/2023

El Col·legi Alpes, es una escola concertada, familiar i laica, d’una sola línia des de I3 fins 4t ESO. Som una escola oberta, on la participació de la comunitat educativa hi juga un paper molt important i actiu.

La participació de les famílies, en espais de treball escolar i en activitats complementàries o extraescolars, garanteix una implicació i col·laboració que amplia la dimensió educativa i ofereix altres mirades  que ajuden a teixir comunitat

La llengua d’ensenyament vehicular és el català, i oferim un servei educatiu consolidat, des de 1967, a la ciutat de L’Hospitalet.

La Farga, Modad Primavera-Verano

El diumenge 5 de març, fem una jornada de portes obertes, i us convidem a que ens vingueu a conèixer

El caràcter propi que ens defineix es basa en l’educació integral i integradora, participativa i transcendent. Així mateix potenciem el treball cooperatiu i competencial entre família i escola és essencial.

Ens agrada promocionar als nostres alumnes, oferint una educació completa: acompanyament emocional i atenció individualitzada.

L’objectiu de l’escola és formar ciutadans respectuosos amb el seu entorn, capaços de ser crítics i de treballar per millorar-lo. Per aquest motiu es fomenta el treball de col·laboració, el coneixement del medi, la participació i implicació en la vida de la ciutat, la creativitat, el compromís, i l’educació en valors.

Es per tot això que el diumenge 5 de març, fem una jornada de portes obertes, i us convidem a que ens vingueu a conèixer.