02/12/2022

La Televisió de L’Hospitalet reprèn avui la seva programació habitual

.

Segons ha informat el canal lhdigital, avui tornen els programes temàtics de Televisió L’Hospitalet. A partir del 2 de juny, esports, entitats, educació, cultura i personatges seran els protagonistes de la franja horària de les 20 hores 

El primer programa que torna a les pantalles és Veïns, l’espai que presenta Pere Montesinos i que té com a protagonistes a entitats i associacions de la ciutat. Aquesta setmana els protagonistes són el president del Centre d’Estudis de L’H, Manel Domínguez i el meteoròleg municipal, José Luis Casanovas, que analitzarà com ha afectat el confinament en la qualitat de l’aire.

Dimecres, serà el torn d’Aula L’H, el programa dedicat al món educatiu que presenta Núria Toril. El 3 de juny l’espai comptarà amb el tinent d’alcalde d’Educació, Jaume Graells i també parlarà de les novetats en la Formació Professional per al pròxim curs, tot just quan comença la preinscripció dels cicles de grau mig.

Regalamos 2000 euros para gastar en La Farga

Dijous, la cultura serà la protagonista a Taquilla Inversa. El programa que presenta Laura Alsina comptarà amb l’entrevista a Dani Orviz, campió del mon del poetry slam. També hi serà Marco, del restaurant Mug, per parlar de com s’han adaptat els restaurants a les xarxes socials amb el confinament. I, per últim, connexió amb l’humorista hospitalenc El Mora.

I divendres, torna Batecs L’H, l’espai dedicat a personatges singulars de la ciutat. En aquest primer programa, de la mà de Marina Toledo, coneixerem l’il·lustrador d’Urban Sketching, Raúl Deamo. Una tècnica de dibuix ràpid «in situ» amb la que recull llocs emblemàtics de la ciutat i també dues de les seves passions: els vins i la gastronomia. 

La tornada del programa d’esports, L’H en Joc, serà la pròxima setmana, el 8 de juny. El programa que presenta Sergio Esparza també tornarà a les 20 hores.

L’Informatiu

A més dels programes temàtics, Televisió L’Hospitalet ja fa setmanes que va recuperar L’Informatiu, l’espai dedicat a l’actualitat de la ciutat. En aquesta nova etapa, L’Informatiu ha canviat d’hora d’estrena, que s’ha avançat a les 15 hores. Tot i això, L’Informatiu continua emetent-se en reemissió en la franja habitual de les 19.30 hores.

Tots els programes es poden consultar a la carta a L’Hdigital.