25/11/2020

“Veient com havia anat l’evolució de la pandèmia a Itàlia, era conscient que aquí podia passar el mateix o molt semblant”

Patxi Almarcha, és el propietari del Kfé Olé

Patxi Almarcha, parla molt tranquil, no dóna la sensació que gairebé fa dos mesos que té el negoci tancat a causa de la covid-19. És el propietari d’un bar musical al barri de Sant Josep des de fa 26 anys, el Kfé Olé. Tot un referent pels veïns de L’Hospitalet:

“Veient com havia anat l’evolució de la pandèmia a Itàlia, era conscient que aquí podia passar el mateix. Em vaig anar fent a la idea que el tancament arribaria. El 12 de març, dijous vam baixar les portes“.

“Al principi ho vaig viure amb incertesa i preocupació, tinc família, i fills en edat escolar i universitària, és lògic que et preocupes pel seu futur”.

“Tinc amics que treballen en el sector sociosanitari i et van explicant com es viu la situació en els hospitals, et fas a la idea de la gravetat de la pandèmia”.

“Tenim la sort que els aliments no han faltat, ni tampoc els serveis bàsics, i cal destacar el gran treball i l’esforç dels professionals de la salut”.

“Nosaltres, el Kfé Olé podrem tornar a obrir a la tercera fase, si no canvia l’evolució de la malaltia. Ja ens estem preparant amb totes les exigències en la higiene, i el control de l’aforament. Ens agradaria que tot fos igual que abans, però no serà. De moment s’hi assemblarà”.

Patxi Almarcha, a la porta del seu local, encara tancat

“Tenim ganes de tornar a obrir, però la salut està per davant de tot.”