10/08/2022

L’Hospitalet ja prepara la Cavalcada 2022 i els Reis busquen patges que els acompanyin a les carrosses

Dilluns obre la inscripció per participar en el sorteig de patges

La millora de la situació sanitària permet organitzar la Cavalcada 2022. Un element fonamental per al seu desenvolupament és escollir els patges que acompanyen Ses Majestats a les carrosses dels Reis o reparteixen caramels des de les carrosses dolces. El procés per l’elecció s’inicia dilluns, 8 de novembre, amb l’obertura de les inscripcions per participar en el sorteig.

S’hi poden inscriure tots els nens i nenes que tinguin de 8 a 11 anys en data 1 de gener de 2022, resideixin a L’Hospitalet i no hagin participat en les dues edicions anteriors de la Cavalcada.

El període d’inscripció finalitzarà el 19 de novembre i es podrà formalitzar omplint una instància en la qual constaran el nom, els cognoms i la data de naixement del nen o de la nena, així com el nom i cognoms dels pares o tutors, l’adreça postal, el telèfon i les hores de contacte i el correu electrònic. Només s’admetrà una instància per participant.

El sorteig tindrà lloc el 29 de novembre, a les 11 hores, al Servei de Cultura (carrer de Girona, 10, segona planta). El funcionament del sorteig consistirà a triar els cognoms que marcaran l’ordre d’inici del procés de selecció. Els 6 primers infants seleccionats aniran a les carrosses dels Reis i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces des de les quals es reparteixen els caramels.

Els resultats s’anunciaran al web de l’Ajuntament i al tauler d’anuncis municipal.