26/11/2020

“Treballem perquè es facin campus d’estiu, però no depèn de nosaltres”

Cris Plaza, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de L’H

Cris.jpg 2

Imatge canal lhdigital

Segons publica el canal lhdigital: l’Ajuntament i les entitats esportives de la ciutat voldrien que aquest estiu els nens i nenes poguessin gaudir dels campus i casals esportius. La decisió final però, no dependrà del govern local. Caldrà haver superat les diferents fases del desconfinament i haver recuperat la nova normalitat. 

Els clubs esportius tenen molt interès en poder celebrar els campus i casals que cada estiu organitzen a les diferents instal•lacions municipals. Uns campus que generen uns beneficis econòmics vitals a les seves tresoreries ja que permet quadrar els números. L’Ajuntament assegura que n’és conscient de la situació i que està en permanent contacte amb els seus responsables.

Un altre dubte és saber si a partir del mes de setembre podran iniciar-se els Jocs Escolars i les diferents competicions federades, tant de base com amateur. Una decisió que no depèn del govern local, ja que tot estarà condicionat a l’evolució positiva de la crisi sanitària. I és que les instal•lacions esportives municipals no podran obrir les seves portes a la ciutadania fins que no es recuperi la nova normalitat.