25/11/2020

“Cada dia a les 6.45 h del matí em banyo a la platja, hivern i estiu, després de corre 10 km”

Manel Contreras, veí del barri del centre de L’Hospitalet

El confinament ens ha obligat a tots a quedar-nos a casa, grans i petits. Hi ha una part de la població que pot tenir més dificultats per adaptar-se al fet de quedar-se al fet de no poder sortir.

Els més petits de la casa en són un exemple. Després, també hi ha persones que no són petites i que tenen adoptats costums en la seva forma de vida com és el fet de practicar l’esport a l’aire lliure, sempre que poden.


Aquest és el cas del Manel, veí de L’Hospitalet, i seguidor empeder nit del RCD. Espanyol. Es lleva cada dia trenc d’alba per anar a treballar al Poble Nou, més concretament al cementiri. Però abans de complir amb les seves obligacions laborals, practica l’esport de córrer, 10 quilòmetres cada dia. I després un bany a la platja que té al costat, hivern i estiu, faci la temperatura que faci, de dilluns a divendres.


Els caps de setmana també surt a fer esport, en aquest cas ho practica a Can Mercader amb un grup d’amics. Actualment participa en poques proves de competició, “jo corro per gaudir” manifesta el Manel


“Aquests dies m’he hagut d’acostumar a un altre ritme, i el que faig es corre dins de casa, faig voltes pel passadís i pel pati”, explica el Manel


“Fa uns quinze anys que corro, m’aporta benestar personal i un equilibri interior que fa que pugui afrontar alguns problemes del dia a dia d’una manera diferent. Més tranquil·lament i amb una altra perspectiva. Gaudir en definitiva d’una vida més harmoniosa”.


No li hem preguntat que farà quan acabi el confinament, però ens ho podem imaginar.