02/02/2023

L’hospitalenca Patrícia Artigas és la realitzadora del Telenotícies migdia a TV3

Ha nascut i encara viu a L’Hospitalet

PATRICIA PORTADA

Patrícia Artigas a l'esquerra preparant el Telenotícies amb la presentadora Raquel Sans

20/10/2022

Quan pensem en la televisió és inevitable recordar les innombrables imatges que configuren l’imaginari col·lectiu quan ens connectem a la pantalla petita. Totes elles ens arriben als teleespectadors a partir d’unes càmeres estratègicament col·locades que són els ulls de l’audiència, els teus ulls.

El que moltes vegades s’oblida és que darrere d’aquest objectiu, d’aquest enfocament o aquesta posició, existeix una mirada, un art, que s’encarrega de descodificar el relat en imatges: el realitzador. Aquest és el treball que exerceix Patrícia Artigas a TV3. Patrícia, nascuda a L’Hospitalet de Llobregat, ciutat en la qual viu, i a la que es troba molt vinculada, és la realitzadora del Telenotícies Migdia del canal català. Un treball que exerceix amb gran entusiasme, i professionalitat.

Va fer les pràctiques de la carrera universitària a TV3, en l’època en què Carles Francino presentava el Telenotícies, l’any 1994, i ja no la van deixar escapar. Ella és la que posa les imatges als continguts, confecciona l’escaleta, i amb l’editor, i la resta de l’equip treballen conjuntament per a poder emetre el programa cada dia. «És una feina que comporta molta pressió, que se supera gràcies a la bona relació entre companys, un bon ambient de treball, i s’entrellacen unes relacions amb la resta de l’equip, que són fonamentals perquè cada dia puguin emetre un producte de qualitat, i líder en audiència a Catalunya», ens diu la Patrícia.

La Farga, Rebajas

Patrícia, de caràcter obert, i extravertit li encanta sortir a sopar, i fer vida social. La seva passió són els viatges, navegar per la costa, propera a Sant Feliu de Guixols, i cuidar de la seva estimada gossa, la Lia.

La Patrícia a la plaça de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Preparant el Telenotícies amb la Raquel Sans
En el viatge a Nova York l’any 2001 amb la Núria Bacardit, va coincidir amb l’atemptat a les Torres Bessones, i van poder cobrir la informació per TV3.
l’atemptat a les Torres Bessones
Treballant durant el Telenotícies

Escola de Ball Sergi & Lourdes Dance