22/03/2023

Patrícia Artigas, realitzadora del Telenotícies Migdia de TV3. Viu i va néixer a L’Hospitalet

«Aquests dies els estem vivint amb preocupació i més pressió, dins i fora la televisio»

tv33

Amb guants i màscara a la sala de realització

18/03/2020

Patrícia Artigas, acumula coneixença com a realitzadora a la televisió, a TV3 més concretament. Va entrar-hi l’any 1994, amb una beca en pràctiques i després de diferents processos de selecció va poder accedir a formar part de la plantilla de la cadena.
«Telenotícies migdia, programes especials dedicats a les eleccions….Tot un seguit d’experiències que ha anat acumulant aquests darrers 26 anys.

Va viure la caiguda de les Torres Bessones des de Nova York, a on estava de vacances en aquell moment amb la seva companya, Núria Bacardit, periodista també de TV3. Van elaborar des de la capital dels gratacels cròniques i directes, d’un esdeveniment que va canviar el món.

«Aquest que estem vivint ara, també canviarà les nostres vides, hi haurà un abans i un desprès», ens diu la Patrícia.

La Farga, Modad Primavera-Verano

És una persona assequible i que sempre que li demanen, s’obre a col·laborar. Se sent molt integrada a la nostra ciutat a on va néixer i on hi ha viscut gairebé sempre.

«Aquests dies a la feina, a TV3, els estem vivint amb preocupació i més pressió. Tenim l’obligació de treballar per seguir informant la ciutadania, i a la vegada hem de preservar les mesures per protegir-nos… i tenim família. Esperem que aviat acabi tot«. Segur que si